O nás

S prodejem aut jsme začali už v roce 1991

Rodinná společnost AUTO HRAZDIRA s.r.o. vznikla v roce 1991, kdy její zakladatel současný spolumajitel Václav Hrazdira, tehdy ještě jako fyzická osoba podnikající, využil doby, kdy byl nedostatek ojetých vozu na českém trhu a zájem o koupi byl enormní. Začalo to individuálními dovozy vozů z Rakouska.

 

V roce 1996 jsme otevřeli vlastní prodejní plochu

Po 5 letech individuálních dovozů, v roce 1996, přišel velký posun – získali jsme prodejní plochu na ulici Vodní „u aquaparku“ s kapacitou 30 vozů. Díky vlastnímu zázemí bylo možné prodávat vozy zákazníků, kteří chtěli, aby se někdo postaral o prodej jejich vozu tzv. zprostředkování prodeje.

Prodejní plocha v roce 1996-1999


V roce 1997 nás postihly povodně

Rok po otevření byl areál kvůli velkým povodním pod vodou, ale ještě předtím jsme všechny vozy společně s přáteli stihli odvézt na bezpečné místo.


V roce 1999 se náš areál rozrostl

Výstavní plocha se zvětšila na dvojnásobek. Celková kapacita byla 70 vozů.

Prodejní plocha v roce 1999-2017


S příchodem nového milénia jsme začali nabízet pojištění

Dalším milníkem naší firmy bylo v roce 2000 navázání spolupráce s pojišťovnou ČPP a.s. Ta tehdy byla nováčkem, ale nyní je lídr na trhu s pojištěním. Díky mnohaletým zkušenostem jsme se stali kanceláří pojišťovny a dnes Vám můžeme nabídnout komplexní pojištění (domů, bytů, automobilů, firem, životního pojištění, pojištění zaměstnance a další). Více se dočtete v sekci: Financování a pojištění.


V roce 2001 jsme naše služby rozšířili o splátkový prodej

Za celou dobu našeho provozu jsme spolupracovali s mnoha obchodními partnery, jedním z důležitých momentů byla možnost financování vozů bankovními institucemi jako GE Moneta, Česká spořitelna, Home Credit a.s. Essox s.r.o. a další. V dnešní době jsou tyto služby naprosto běžné a díky našim zkušenostem a silným obchodním partnerům je dnes splátkový prodej záležitost na 20 minut.


Rok 2009 přinesl přejmenování firmy a krytý showroom

V roce 2009 jsme společnost přejmenovali na stávající název AUTO HRAZDIRA s.r.o. a také jsme otevřeli pobočku č. 2 na adrese Poříčí 2471/23 Blansko. Tady se nám podařilo na ploše 4000 m² vytvořit krytý showroom a prodejní plochu s mimořádným zázemím pro klienty. Na pobočce dnes může být až 130 vozů. Máme zde sídlo autopůjčovny a pojišťovací kancelář a samozřejmě prodej vozů.


V roce 2017 přišlo další rozšíření plochy na ulici Vodní

Aktuální zpevněná plocha pro prodej vystavených vozů činí přes 3000 m².

Prodejní plocha na ulici Vodní po roce 2017


Od roku 2019 provozujeme autopůjčovnu

Rozšíření o další službu v podobě autopůjčovny se zdálo jako jasný postup správným směrem. Postupně jsme ji rozšířili na čtyři osobní automobily a tři dodávky do 3,5 t. Více se dočtete v sekci: Autopůjčovna.


Nezahálíme, připravujeme stavbu autoservisu

Na provozovně č. 2 Poříčí 2471/23 máme v plánu vybudovat autoservis se 7 hevery a mycím boxem pro přípravu vozů. Stavba vlastního autoservisu je významnou investicí naší společnosti. Díky její realizací budeme moci nabídnout našim klientům veškeré služby spojené s automobily. Těšíme se, jak Vás budeme moci informovat o dostupnosti této služby.

Až 200 vozů skladem

Garance a zárukykilometrů a původu

Osobní přístup a zázemí rodinné firmy

Jsme s vámi již od roku 1991